Üniversite İşbirlikleri Çalışmaları Başladı!

Üniversite işbirliklerini geliştirmeye yönelik yaptığımız görüşmelerden ilkini İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ile gerçekleştirdik.

Geçen hafta Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran ve rektör yardımcıları Prof. Dr. Alper Baba, Prof. Dr. Gamze Tanoğlu, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fehmi Doğan ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Özden Yalçın Özuysal ile gerçekleştirdiğimiz ilk toplantımızın ardından ikinci toplantımızı Mimarlık Fakültesi ev sahipliğinde gerçekleştirdik. Mimarlık Fakültesi Bölüm Başkanları Prof. Dr. Koray Velibeyoğlu , Prof. Dr. Koray Korkmaz , Prof. Dr. Mine Turan, Prof. Dr. Nilüfer Talu, İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Nurhan Ecemiş, Doç. Dr. Bergüzar Özbahçeci, Dr. Korhan Deniz Dalgıç ve Mimarlık bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Zeynep Aktüre ile Alan Başkanlığı ekimiz bir araya geldi.

Kültürel miras koruma ve alan yönetim planı uygulama sürecinin etkinleştirilmesinde üniversite işbirliklerinin geliştirilmesine yönelik çalışmalarımızı paylaştık.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir