İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Ziyareti

Üniversite işbirliklerini geliştirmeye yönelik yaptığımız görüşmelerimiz devam ediyor. İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi ile ikinci görüşmemizi gerçekleştirdik.

Geçtiğimiz aylarda Rektör Prof. Dr. Saffet Köse, Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şaban Doğan ve değerli öğretim görevlileri ile gerçekleştirdiğimiz ilk toplantımızın ardından ikinci toplantımızı Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi ev sahipliğinde gerçekleştirdik. Türk İslam Arkeolojisi bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Harun Ürer, Prof. Dr. Akın Ersoy, Dr. Sarp Alatepeli, Tarih Bölümü Prof. Dr. Cahit Telci, Prof. Dr. Mikail Acıpınar, Doç. Dr. İrfan Kokdaş, Turizm Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Aytuğ Arslan, Prof. Dr. Zafer Öter, Prof. Dr. Volkan Altıntaş, Doç. Dr. Alper Işın ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Araştırma Görevlisi Osman Akar ile Alan Başkanlığı ekimiz bir araya geldi.

Kültürel miras koruma ve alan yönetim planı uygulama sürecinin etkinleştirilmesinde üniversite işbirliklerinin geliştirilmesine yönelik çalışmalarımız ile İzmir Katip Çelebi Üniversitesi ile yapacağımız çalışmalarımızı paylaştık.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir