İzmir Tarihi Liman Kentinde Risk Yönetiminin Geliştirilmesi Projesinin Başlangıç Toplantısı Gerçekleştirildi

İzmir Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen, İzmir Tarihi Liman Kenti Alan Başkanlığı tarafından, İzmir Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Belediyesi, TARKEM ve Kemeraltı Esnaf Derneği ile birlikte yürütülen İzmir Tarihi Liman Kentinde Risk Yönetiminin Geliştirilmesi projesinin başlangıç toplantısı 8 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirildi.

İkarya Danışmanlık firmasının kolaylaştırıcılığında gerçekleşen başlangıç toplantısında, çalışmanın amacı ve kapsamı, etapları ve içeriği, çalışma programı İzmir AFAD, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İzmir I Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü, İzmir Kalkınma Ajansı, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Tarihi Liman Kenti Alan Başkanlığı, Konak Belediyesi, Kemeraltı Esnaf Derneği ve TARKEM uzmanlarının katkısıyla değerlendirildi.

Çalışmanın kurumlarla ortak biçimde yürütülmesine yönelik katılımlı atölye toplantılarımız devam edecek. Katkı sunan tüm paydaş kurumlarımıza işbirlikleri için, Kemeraltı Esnaf Derneği’ne ev sahipliği için teşekkür ederiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir